Copenhagen

2017-08-20 22:54:00
I slutet av Juli så tog jag och David en spontan tripp över till Köpenhamn för att bara chilla. I.o.m att jag haft det stressigt så behövde jag hitta på något som får mig på andra tankar . Vi kikade runt lite i affärer i samband med att sommar rean var i full gång, tillomed på slut spurten. Men jag hittade inte så mycket som jag förväntade mig, det blev en top från Fila i en brand gul färg med deras logga på sidan och dragkedja framtill. Som jag dessutom måste hinna rocka nu innan det blir för kallt till ett par breda byxor.
Sen hittade jag även en riktigt bra "body oil" som jag hittade inne på Other stories. Jag har testat alla möjliga hudkrämer osv men jag hittar aldrig något som riktigt återfuktar min hud och samtidigt inte blir en massa kladd. Men denna oljan är legit  ...... och jag smörjer mig med den efter jag  duchat och den doftar så himla gott  (kokos, vanilj och karamell doft). Verkligen ett tips till er andra torrisar! Body Oil från other stories is THE BOMB!
 
Sen tog vi något litet att äta och vandrade vidare runt i stan, glömde tillomed bort tiden så det blev liiiiite sent. Vid 20 tiden mäkte vi att OK nu måste vi börja röra på oss och som vanligt är det TÅG KAOS så vi missa tåget som gick vid 21 då de i sista minuten byta spår och vi inte var så uppmärksamma. Detta resultera till att vi var hemma runt midnatt. Asså jag minns att jag var så jäkla trött att jag somna nog på mindre än 0,2 sekunder. Tack skånetrafiken :) Utan att klaga för mycket var det en super mysig dag och uppskattar verkligen Köpenhamn mycket mer än vad jag gjort sen tidigare då jag la ner tid att utforska lite mer. SUPER!
 
Sen måste jag ursäkta mig för bilden under, hade inte sminkat mig denna dagen utan körde mer på ett naket ansikte med krämer och läppbalsam...
Väska - Stella Mccartney // Skor - Givenchy // Jeans - Mammas old one's // Jacka - Zara // Top - Zara // Örhängen- BikBok
 
babe <3
 

rel="nofollow">Shopping
  • Outfits
  • Interior
  • Travel
  • Q/A
  • ARCHIVE
  • FOLLOW ME
  • MY WEBSHOP
  • Comments
    Trackback